— OVER ONS —

De Landelijke Dierenwinkel

Dierenspeciaalzaak pur sang

Maureen van Goethem

HOEVELAKEN Het wordt nog specialer bij ‘De Landelijke Dierenwinkel’. Het aanbod producten boordevol A-merken is, ruim een half jaar na de verhuizing, behoorlijk vergroot.

‘De Landelijke Dierenwinkel’ aan de Hogebrinkerweg is een echte dierenspeciaalzaak, zoals je ze nog maar zelden vindt en valt op door de presentatie van artikelen buiten en binnen. Naast het complete assortiment laten Jan en Marijke van Veluw zien zeer deskundig te zijn en klanten te voorzien van goed advies.

Alle huisdieren moeten uiteraard goed verzorgd worden. Met uitstekend voer, speciale lekkernijen en verzorgingsmiddelen, maar ook met speelgoed en leuke accessoires. Al vele jaren is de dierenwinkel een begrip in Hoevelaken en omstreken. In de moderne doch landelijke winkel bevindt zich een breed assortiment diervoeding, aanverwante dierbenodigdheden, dierenverblijven, kwaliteitsvoer en medicijnen, krijgen huisdiereigenaren specialistisch advies en ervaren zij de gezellige, ongedwongen sfeer. Het bedrijf beschikt bij de winkel over een ruime werkplaats waardoor Jan van Veluw zelf een mooi dierenverblijf kan maken.

ADVIES ,,We verkopen niet alleen producten, mensen komen ook voor goed advies over de verzorging van hun dier. Wij hebben een heel divers aanbod. Je moet goed laten zien wat je in huis hebt door middel van een aantrekkelijke presentatie. Daardoor is er een aantal merken bijgekomen om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen.”

SERVICE Jan en Marijke van Veluw delen de liefde voor dieren en geven dan ook graag persoonlijk advies over de allerbeste verzorging van een dier. ,,We maken altijd een praatje met klanten. We zijn een moderne dierenspeciaalzaak met ouderwets goede service. Dat vinden wij de gewoonste zaak van de wereld.” Ouderwets goede service zegt alles over deze dierenspeciaalzaak. Het laten bezorgen van bijvoorbeeld een bestelling is nog zo’n mooi voorbeeld: De bestelling wordt in de gemeente Nijkerk gratis thuisgebracht, zware zakken worden voor de klanten in de auto gelegd, die op de ruime parkeerplaats voor de winkel geparkeerd staat.

SPAREN Slim inkopen in Hoevelaken kan ook bij deze dierenspeciaalzaak. Bij producten van de merken Canex, Farmfood en Hopefarms is het mogelijk te sparen voor een gratis verpakking. ,,De mensen krijgen geen pasje, waarmee de portemonnee waarschijnlijk al vol zit. Wij houden elke aankoop netjes bij.” Voor acties en aanbiedingen is het handig de facebookpagina te liken en in de gaten te houden. Nu is er bijvoorbeeld een leuke korting op kussens en manden.

Een bezoek aan de dierenwinkel is net een uitje. Jan en Marijke van Veluw krijgen vaak oppasoma’s en -opa’s op bezoek met kinderen die even binnenkomen om te kijken naar de konijntjes of visjes in de mini-kinderboerderij.

Foto: Jan en Marijke van Veluw tussen hun vogels en het brede assortiment aan dierbenodigdheden.

Bron: StadNijkerk.nl